Menú del Día

Jueves 21 de Febrero de 2019
MENÚ DIARIO/ 12,20 € / DAILY MENU

PRIMER PLATO / STARTERS
Fideua Alicantina Ciega
Clean Fideua Alicantina
Judías Pintas con Arroz
Black beans stew with rice
Pisto Manchego con Huevo Frito
Spanish vegetables Ratatouille with fried egg
Ensalada de Pimientos de Piquillo con Atún
Piquillo peppers salad with tuna
Consomé al Jerez
Home made broth with Jerez wine
Crema de Calabaza con Picatostes
Pumpkin cream soup with fried bread cubes

SEGUNDO PLATO / MAIN DISH
Conejo al Ajillo con Patatas Fritas
Garlic style stewed rabbit and chips
Chuleta de Riñonada de Cerdo Plancha con Champiñones
Grilled kidney pork chop with mushrooms
Huevos Fritos con Picadillo de Matanza Adobado y Patatas
Fried eggs with minced pork marinated and chips
Merluza a la Romana
Roman style fried hake
Bonito a la Riojana
Rioja style tuna
Pastel Salmón(Frio o Caliente)
Salmon pie(served as you wish,cold or warm)
Empanada Gallega de Hojaldre y Bonito
Galician pie pastry and tuna

POSTRES / DESSERTS
Tarta Queso con Mermelada Frambuesa ó Tarta de Trufa
Cheesecake topped with raspberry jam or Truffle cake
Melón,Naranja,Manzana,Pera,Mandarinas,Piña Natural
Melon,orange,apple,water melon,peach,tangerines,Natural pineapple
Tarta de Manzana ó Tarta de Tres Chocolates
Apple cake or Three-chocolate cake
Pudin Casero ó Cuajada Casera con Miel
Homemade pudding or homemade curd with honey
Flan Casero con Nata
Homemade caramel cream with whipped cream
Natillas Caseras con Canela
Homemade custard with cinnamon
Helado de Tres Gustos
Ice cream three tastes
Macedonia de Frutas Naturales
Homemade natural fruit salad

IVA 10% incluido / TAX 10% included

 

A %d blogueros les gusta esto: