Menú del Día

Miércoles 26 de Febrero de 2020
MENÚ DIARIO/ 12,99 € / DAILY MENÚ

PRIMER PLATO / FIRST COURSE
Caldo Gallego
White beans stew with vegetables
Sopa de Mariscos
Sea food soup
Judías Verdes Naturales con Jamón
Natural green beans with ham
Ensaladilla Rusa ” La Forja “
“La Forja” Potato salad
Crema de Calabacín con Picatostes ó Consomé al Jerez
Cream of Zucchini with fried bread cubes or Home-made broth with Jerez wine

SEGUNDO PLATO / MAIN DISH
Asado de La Casa (Cordero)
House Roast ( Lamb)
Ragú de Buey con Guarnición
Stewed beef with garnish
Huevos Fritos con Bacón y Patatas Fritas
Fried egg with bacon and chips
Gallo a la Andaluza
Andalusian style fried flat fish
Merluza a la Bilbaína
Roman style fried hake
Pastel Salmón(Frio o Caliente) ó Empanada Gallega Bonito
Salmon pie(served as you wish,cold or warm) or Galician pie pastry and tuna

POSTRES / DESSERTS
Tarta Queso con Mermelada Frambuesa ó Tarta de Trufa
Cheesecake topped with raspberry jam or Truffle cake
Melón , Naranja , Manzana 
Melon,orange,apple
Tarta de Manzana Casera ó Tarta de Tres Chocolates
Homemade apple pie or Three-chocolate cake
Pudin Casero ó Cuajada Casera con Miel
Homemade pudding or homemade curd with honey
Flan Casero con Nata ó Roscón de Reyes Relleno de Nata
Homemade caramel cream with whipped cream or Bread of Kings stuffed with cream
Natillas Caseras con Canela
Homemade custard with cinnamon
Helado de Tres Gustos
Ice cream three tastes
Fresón con Nata
Strawberries with cream

IVA 10% incluido / TAX 10% included

 

A %d blogueros les gusta esto: